Managementcoaching

Effectief leiderschap en het inzetten van je eigen talenten vraagt voortdurend om afstemming op je medewerkers. Reflecteren op je handelen zorgt ervoor dat  valkuilen, knelpunten of obstakels verdwijnen.
Coaching is voor jou geschikt als je waarde hecht aan verdere professionalisering van je (inter)persoonlijke vaardigheden. Je hebt behoefte om te klankborden met iemand die je begrijpt maar ook los staat van de onderwijsinstelling.

Pijlers

OnderWegWijs coacht op vier dimensies: jij als persoon, de rol die je vervult, de context en de organisatie (het systeem). Thema’s hebben betrekking op effectiviteit & authenticiteit, leiding geven aan verandering of zelfsturing, coachend & dienend leiderschap.

Persoonlijk leiderschap

Door waarnemen, ervaren en erkennen van ‘wat is’, ontstaat zelfinzicht. Hoe meer je weet over jezelf, hoe beter je er kunt zijn voor de ander. Jij vindt een antwoord op de vraag: “Is hoe ik leiding geef in overeenstemming met wie ik wil zijn en waar ik voor sta?” Vanuit eigenaarschap werk je aan een praktische toepassing in jouw werksituatie.

Vragen die naar voren komen zijn bijvoorbeeld:


  • Hoe zet ik mijn sterke kanten in om mijn team aan te sturen?
  • Hoe breng ik mijn team naar een hoger plan?
  • Hoe benut ik de verschillen in mijn team?
  • Hoe zorg ik voor verbinding in mijn team
  • Hoe kan ik een coachende stijl van leidinggeven ontwikkelen?
  • Wat kan ik doen om effectiever te zijn?
"WEES JE EIGEN LICHT, LERAAR EN LEIDER..."

Graag maak ik kennis met jou! Mail gerust voor een vrijblijvende afspraak!