Online Coaching

Voor begeleiding door OnderWegWijs hoef je niet in de buurt te wonen! Online coaching is net zo effectief is als ‘normale’ face to face coaching. Je kiest voor online als je het prettig vindt om vanuit je eigen omgeving te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Flexibel

Een online sessie plan je in op een tijdstip dat het jou uitkomt, bijvoorbeeld voordat je werkdag begint, in je lunchpauze of in de avonduren. Ook in het weekend is mogelijk. Tussendoor ga je zelf aan de slag. Wanneer je er aan toe bent, plan je een nieuwe online sessie in.

Beeldbellen en digitale berichten

E-coaching is een combinatie van videobellen, en opdrachten / feedback via  email, sms of whatsapp. De online inhoud en onderwerpen zijn vergelijkbaar met  individuele coaching.  Daarnaast gaat het vooral om doen en experimenteren in de praktijk.

Oefenen

Tussen elke sessie ontvang je inspirerende content, een tutorial, een opdracht of feedback die aansluit bij wat er in de online sessie is besproken. De oefeningen die je ontvangt zijn laagdrempelig en persoonlijk. Ze zorgen ervoor dat je  actief bezig blijft met je eigen ontwikkeling in een door jouw gekozen situatie. Je stuurt berichtjes hoe het gaat en ontvangt directe feedback.

Thema’s waar je misschien wel mee zit:

Benodigdheden

Je beschikt over een computer of tablet met een (geïntegreerde) webcam en een goede internetverbinding. Je voert het coachgesprek op een rustige, goed verlichte plek waar je ongestoord kunt praten. Je ontvangt voor elke online sessie van OnderWegWijs een link met een uitnodiging. Je hoeft zelf dus geen extra software te installeren.
"LOS MOEILIJKE DINGEN OP ALS ZE NOG MAKKELIJK ZIJN..."

Graag maak ik kennis met jou! Mail gerust voor een vrijblijvende afspraak!