Wat cliënten zeggen over OnderWegWijs

Op deze pagina vind je ervaringsverhalen van oud-cliënten van OnderWegWijs. Wil jij ook een testimonial achterlaten? Dat kan door op de button te klikken.
"Ik ben naar Manon toe gegaan omdat ik twijfelde of ik wil doorgroeien naar een managementfunctie. Haar vragen waren eye-openers en haar houding is fijn-kritisch. Ze heeft me op een respectvolle manier geholpen mijn competenties en drijfveren in kaart te brengen. Na twee gesprekken had ik genoeg handvatten."
Monique
Intern Begeleider, Amsterdam
"Manon is een coach die zich uitstekend in kan leven in de problemen waar ik tegenaan liep. Ze is rustig en vriendelijk. Maar zegt ook waar het op staat. Manon wist mijn pijnpunten te verhelderen en heeft me geïnspireerd om ze aan te pakken. Met de adviezen die ik heb gekregen sta ik veel energieker in mijn werk en weet ik mijn grenzen beter aan te geven."
A.L.
Docent VMBO
"Manon heeft een luisterend oor en een scherpe kijk op mensen. Ze nam tijdens de intake alle tijd voor me. Ik voelde gelijk een klik en wilde graag verder met haar. Manon heeft me doorverwezen naar een psycholoog omdat ze dacht dat ik meer nodig had. Dat was niet makkelijk om te horen, maar uiteindelijk ben ik heel blij met haar eerlijkheid."
Suzanne
Leerkracht groep 5-6
"Je hebt een oprechte interesse, betrokkenheid en aandacht. Je liet me diverse oefeningen doen. Omdat ik een denker ben, was dit een verrassende manier van werken aan mijn probleem. Het traject was intensief, maar ik kreeg wel grip op de brei in mijn hoofd."
Erik
Docent
"Manon heeft met haar inzet de essentie van teamcoaching binnen ons onderwijs aangereikt. Manon heeft het team een bijdrage geleverd aan een grotere zelfstandigheid, een gezond werkklimaat maar daarmee ook een verhoging van onze onderwijsopbrengsten. Manon heeft dit op een professionele wijze gedaan wat voor ons heeft betekent: belangstellend, met een passende afstand, reflecterend, maar met een gezamenlijk doel voor ogen. Het team heeft zij geholpen eigen inzichten te verwerven, eigen keuzes te maken en eigen doelen te stellen. Dit maakt dat de ontwikkeling beklijft. Dank daarvoor!"
Kentalis - Martinus van Beek Oss
Directeur (Januari 2020)