Wat cliënten zeggen over OnderWegWijs

Op deze pagina vind je ervaringsverhalen van oud-cliënten van OnderWegWijs. Wil jij ook een testimonial achterlaten? Dat kan door op de button te klikken.
"Manons coaching voelt als een waardevol cadeau. Ons traject samen begon met vragen over leiderschap en ging al snel de diepte in. Daardoor hadden we het over waar het écht over moest gaan. In die diepte, waar ik me soms best kwetsbaar voelde, gaf Manon op een fijne en professionele manier bedding en stevigheid. Daardoor kon ik in die momenten blijven voelen. Ze verhelderde waar nodig. We stonden voldoende stil waar ik het soms spannend vond – daardoor kreeg die diepte meer kleur. Manon was een gids waar ik op durfde te leunen: ik voelde me in goede handen. Tegelijkertijd zat ik zelf aan het stuur. Op lastige momenten deinsde ze niet terug – ze heeft een bepaalde stevigheid en ervaring waardoor ze ook in die momenten de juiste begeleiding kan geven. Bijzonder!"
"Manon heeft met haar inzet de essentie van teamcoaching binnen ons onderwijs aangereikt. Manon heeft het team een bijdrage geleverd aan een grotere zelfstandigheid, een gezond werkklimaat maar daarmee ook een verhoging van onze onderwijsopbrengsten. Manon heeft dit op een professionele wijze gedaan wat voor ons heeft betekent: belangstellend, met een passende afstand, reflecterend, maar met een gezamenlijk doel voor ogen. Het team heeft zij geholpen eigen inzichten te verwerven, eigen keuzes te maken en eigen doelen te stellen. Dit maakt dat de ontwikkeling beklijft. Dank daarvoor!"
"Ik ben naar Manon toe gegaan omdat ik twijfelde of ik wil doorgroeien naar een managementfunctie. Haar vragen waren eye-openers en haar houding is fijn-kritisch. Ze heeft me op een respectvolle manier geholpen mijn competenties en drijfveren in kaart te brengen. Na twee gesprekken had ik genoeg handvatten."
Monique
Intern Begeleider, Amsterdam
"Manon is een coach die zich uitstekend in kan leven in de problemen waar ik tegenaan liep. Ze is rustig en vriendelijk. Maar zegt ook waar het op staat. Manon wist mijn pijnpunten te verhelderen en heeft me geïnspireerd om ze aan te pakken. Met de adviezen die ik heb gekregen sta ik veel energieker in mijn werk en weet ik mijn grenzen beter aan te geven."
A.L.
Docent VMBO
"Manon heeft een luisterend oor en een scherpe kijk op mensen. Ze nam tijdens de intake alle tijd voor me. Ik voelde gelijk een klik en wilde graag verder met haar. Manon heeft me doorverwezen naar een psycholoog omdat ze dacht dat ik meer nodig had. Dat was niet makkelijk om te horen, maar uiteindelijk ben ik heel blij met haar eerlijkheid."
Suzanne
Leerkracht groep 5-6
"Je hebt een oprechte interesse, betrokkenheid en aandacht. Je liet me diverse oefeningen doen. Omdat ik een denker ben, was dit een verrassende manier van werken aan mijn probleem. Het traject was intensief, maar ik kreeg wel grip op de brei in mijn hoofd."
Erik
Docent