Teamcoaching

Teameffectiviteit draagt bij aan werkgeluk en voorkomt (onnodig) ziekteverzuim.
In een topteam is er tegelijkertijd veiligheid én uitdaging. Elk teamlid draagt maximaal bij door zijn kennis en vaardigheden in te zetten. Daardoor presteert het team optimaal; zijn er prachtige resultaten. Is de praktijk weerbarstig? Verhinderen verschillen in persoonlijkheid, waarden en ambitie dat jullie functioneren als topteam? En heeft dat een negatief effect op de werkvloer

Constructieve communicatie

OnderWegWijs helpt teams de kwaliteit van de communicatie en interactie te verhogen. Er wordt gewerkt aan veiligheid, vertrouwen en verbinding in het team; het fundament waarop teamleden zich uit durven spreken en écht naar elkaar luisteren. Het team ontdekt mechanismen die het effectief functioneren bevorderen. Negatieve interactiepatronen worden omgebogen  tot elkaar op een positieve manier prikkelen.

Synergie

Door elkaar beter te ‘verstaan’ en lastige dingen uit te spreken ontstaat er beweging. Vanuit een positief werkklimaat  wordt het potentieel van elk teamlid aangeboord. Het team (h)erkent  en benut elkaars kwaliteiten en rollen. Haalt weer het beste in elkaar naar boven. Is op elkaar ingespeeld. Daagt elkaar uit om topprestaties neer te zetten.

De synergie die ontstaat geeft teamleden meer werkplezier. Het komt jullie onderwijs ten goede.

OnderWegWijs zet je in als er thema’s spelen zoals:
Voor iedereen die intensief samenwerkt in: 

  • Duo’s
  • Bouw
  • Vakgroep
  • Teamverband
"HET MOOISTE WERK IS SAMENWERK..."

Graag maak ik kennis met jou! Mail gerust voor een vrijblijvende afspraak!