Werkwijze van OnderWegWijs

Coaching & begeleiding bij OnderWegWijs kenmerkt zich door vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid. Je mag rekenen op kwalitatief hoogwaardige methoden en werkwijzen. OnderWegWijs werkt samen met een netwerk van gekwalificeerde en goed aangeschreven collega-trainers en coachbureaus. Daardoor kunnen we ook grote opdrachten oppakken. OnderWegWijs is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van Beroepscoaches), werkt volgens een ethische code en gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Voorbereiding

OnderWegWijs begrijpt dat je niet zomaar kiest voor een coach dus daarom starten we met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake verkennen we de hulpvraag en formuleren we een doelstelling. Je ervaart zo of er een klik is en of de voorgestelde werkwijze bij je past.

Transparant

Kom je op verzoek van je werkgever, dan wordt de intake in tweeën gesplitst (met én zonder werkgever). We maken vooraf duidelijke afspraken over wensen, doelen en wijze van rapporteren. Heb je vertrouwen in het traject én stem je in met de samenwerking, dan gaan we samen op weg.

Maatwerk

Een traject kan meestal op korte termijn starten. Omdat jij uniek bent, ziet elk traject er anders uit.  Je kan hierbij altijd rekenen op volle aandacht, grote betrokkenheid en een individuele aanpak.

Frequentie, duur van de sessies en doorlooptijd wordt altijd in overleg bepaald.

Gevarieerd

We werken altijd naar concrete oplossingen toe die direct in de praktijk inzetbaar zijn. Praten is daarbij belangrijk, maar niet het enige. We combineren denken, voelen, willen en doen.

Ik geef je handvatten en tools. Daarnaast krijgt je opdrachten mee. Die kosten je ongeveer een uur.  Hiermee oefen je met een nieuwe vaardigheid of gedrag in een door jouw gekozen situatie.

Tussendoor ontvang je berichten met inspirerende content, zoals een tutorial, een oefening of feedback.

Resultaatgericht

Om de voortgang van je traject te waarborgen vul je een aantal maal de Coachmonitor in. Met dit online evaluatie-instrument meten we of je doel bereikt is. Na afronding van het traject kun je zelfstandig verder.  Mocht je er behoefte aan hebben, dan kan je eens in de zoveel tijd  een opfris-sessie inplannen.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in Puiflijk, GLD.

Wil je niet reizen?
Kijk dan eens of het het online aanbod bij je past.

Ik werk ook ambulant en kom in overleg graag naar je toe.

Wat ook kan is een walk-to-talk sessie in een landelijke omgeving.
"WAAROM BINNEN JE COMFORTZONE BLIJVEN ALS DAARBUITEN VEEL MEER TE BELEVEN IS..."

Graag maak ik kennis met jou! Mail gerust voor een vrijblijvende afspraak!